lördag, mars 28, 2009

It's so fucking funny, it's absurd

I P3s Musik har de en liten avdelning för Flipp eller Flopp musik. De spelar nya låtar och gissar om det kommer att gå bra eller dåligt. I torsdags spelade de en ny låt av The Sounds och en i panelen säger "... det här påminner om Manic street preachers ,det bara fortsätter och fortsätter.... och är sådär .." Nu minns jag inte om hon sa stadiumrock eller svulstigt, och det spelar heller ingen roll. MSP spelar ju stadiumrock ibland, och har en tendens att bli lite småsvulstiga i emellanåt. Men att dra paraleller med The Sounds. WTF! För övrigt så lät deras nya singel som allt de gjort tidigare, fast utan fantsi och med lite fler "Hey, hey, hey!"  meh.

Fast nu, iväg till Tyringe . Farmor ska besökas och citroënMannen ska kolla något rör (?) på pappas bil.  tata!

fredag, mars 27, 2009

Till vildingarnas land


Jag har varit väldigt skeptiskt till filmatiseringen  av Where the wild things are, men nu smälter jag totalt, något geni har lagt Arcade Fire som trailermusik.   Jag är inte så svårflörtad nuförtiden. Trailer ---> här <--- 

Varför har jag fått för mig att Spike Jonze är en svart kille? Han ser ju ut som en borttappad Wilson broder.

tisdag, mars 24, 2009

Bunny up!

onsdag, mars 18, 2009

Bibblan

Spöstraff till de som inte ställer tillbaka böcker på sin rätta plats.

lördag, mars 07, 2009

html blasphemy / I < 3 boktryckarkonsten

Inte så illa egentligen, rätt lite text, men hallå layoutpucko?90% av de länkar som tillhör Idéhistoria A kursen ser ut som en mardröm.  Den här sidan skiljer sig från mängden, den är en färgglad mardröm. 

fredag, mars 06, 2009

Husten & Bronchial

Koncentration och störst möjliga tyssstnad. 
Nähä, inte det nä.
Lite hemsida istället då. --->  frida neubauten net