torsdag, mars 06, 2008

Att kasta sten i glashus

Det är kanske lite dumt, ogenomtänkt att klaga på andras layouter och grammatik, när ens egen pseudoblogg ser ut som något  Lisa5år och htmlat ihop.  Men jag har faktiskt gett upp,  kastat in handduken. Det finns så många bra uttryck med textilier. Kasta in handduken,  handsken är kastad, det var visst bara de två. Det verkar mer som om det handlar om att kasta saker än om materialet. Att låta bli att kasta sten i glashus.  Den där sidomenyn kommer alltid att vara där nere.  Är det någon som känner sig manad att flytta den så är det mycket välkommet.  

4 kommentarer:

Sara sa...

Vilken meny pratar vi om? Den enda jag ser är den med bloggarkiv och grejer och den ligger till höger om texten... är det inte där den ska vara?

frida sa...

I min värld så är bloggarkivet längst ner på sidan. Men tydligen inte i din... nu vet jag hur det är att vara sinnesjuk. gökboet.

Ambivalens sa...

Fattar inget men dem säger att min blogg ser vitrysk ut, där e de åssså fritt fram å ändra å andra sidan kommer min blogg aldri innehålla videos eller bilder

frida sa...

Din blogg ser mest ut som min mormors kök, ett lite lätt uppländskt sådant. Vitryssland vet jag inget om. Videos och bilder är essensen, orden i mellan är bara utfyllnad, så att det inte ska bli så tomt.