måndag, februari 16, 2009

unika snöflingor

Jag kan inte somna. Det snöar ute och jag kan inte somna. Jag önskar att jag bodde i en lägenhet högre upp, med en vacker utsikt. Nu är det bara världens tråkigaste ålderdomshem utanför fönstret. En lägenhet högt upp och en säng vid fönstret,  tack.
Och på tal om något helt annat, vad är grejen med affischen för MO:09 The sport event for disabled athletes ? Det  ser ut som om de har skapat en poster för att visa varför atleterna är handikappade.  

3 kommentarer:

Sara sa...

Ha ha, jag vet vad du menar. Jag skulle gissa att de har försökt få hela grejen att se mer cool ut, men det blev helt fel. När jag först såg den så tänkte jag "Jaha, det har kommit ut ännu en Mission Impossible film... eller vänta..."

Tobias sa...

Ja, tänk om det fanns en lägenhet med utsikt över några måsbeklädda tak och ett enormt träd...

Hahaha! Jag reagerade precis som Sara när jag såg reklamen. Det ser lite ut som om de ska hämnas på alla "normala" människor. Tarantinos senaste?

frida sa...

Hehe, det är fortfarande roligt. Var inte eld i bakgrunden coolt när man gick i mellanstadiet? Det hade passat bättre till Kul-i-Fem-katalogen.

Mission Impossible vs Tarantino... haha. Jag sitter på sjukt många politiskt inkorrekta affisch idéer.

Tobbe: Måsbeklädda tak... jag är fortfarande kvar i Tarantino-världen. Stackars måsar, förr var det halmtak nu är det måstak.