onsdag, september 26, 2007

Utan titel

Nu står min sovklocka på minus 1:33 minuter. Jag hade verkligen tänkt att gå i säng tidigt, och få den där omtalade 8h nattsömnen. Men sen kom det en falafel, en moster och en syster ivägen. Ungefär i den ordningen. Att över telefon snacka om färger och fotografi är rätt lönlöst. Speciellt när både jag och min kära moster sitter framför varsin laptop. Kan någon skaffa ett lätt kalibreringsprogram och en järnställning åt mig? Då hade jag kunnat låsa fast huvudet i den rikigt positionen och slippa undra hur crappy bilderna ser ut på någon annans dator. Har photoshoppat mig igenom kvällen och kommit underfund med att jag borde ta mig tid att lära mig det där programmet ordentligt, eller i alla fall hyfsat. Det är lätt att briljera på jobbet, lite kortkommandon och jag framstår som en trollkarl som precis dragit fram en kanin ur hatten.

Lite London bilder är på väg. Väldigt osorterat, eller väldigt ogenomtänkt i vart fall. Med analogkamera, så tyckte jag alltid att jag hade en röd tråd, nu känns det bara som ett stort, planlöst jidder.

Varför envisas folk att lämna kvar prislappen under sina skor? Jag förstår det inte, lämnar de kvar prislappen i sina kläder också?

Inga kommentarer: