torsdag, januari 31, 2008

Ground control to Major Tom

Idag är det min sista arbetsdag, och det är inte ens en hel dag. En halvmesyr till klockan 14. Men det passar mig fint.  Att packa ihop en över 30 år gammal butik är precis så kul som det låtar. Träpanel, sådan som verkar vara  obligatorisk inredning i elektronikaffärer, skal skruvas av, lyftas ner, torkas rent, och läggas på en träpall. Precis så kul som det låter.

Jag har haft så mycket i huvudet den sista veckan att allt runtomkring mig har stått still, fullständigt still. Jag har ett igengrott akvarium, tvättberg utan dess like. Sista dagen på jobbet firas med kris-strumporna med glittriga ränder på. Här är räkningar och post från den senaste veckan. Inget skal vara betalt än, det har jag styr på, men allt annat står still. Nordea internetbanks elegitimations-lösnings-projekt stannade upp, ( Pc vs Mac i bankvärlden är en uppgjorde match). Inloggningsuppgifterna till distanskurserna jag ska läsa ligger i soffa någonstans under den grå filten.

Nu ska jag gå hemifrån om en halvtimme, borde äta frukost. En sak till, jag tog ner  min hyll/byrå-möbel i söndags och borrade upp en ny. Behöver jag nämna att hyllplanen står halvfärdiga lutade mot min köksvägg?  

På söndag och en vecka framåt har jag semester. Söndag känns som sju resor bort. Nu måste jag prioritera frukost, fast än jag inte hunnit skriva om Barcelona, min nya kamera, filmen jag såg på bio igår, den stora vita fisken och P3.

Inga kommentarer: