fredag, juni 26, 2009

all out to get you.


Istället för att gå med i sorgekören, googlar jag muggar.  Hade Michael Jackson dött för  15 år sedan, hade det känts mer rörande tror jag.  Nu känns det  inte alls, som Aftonbladet skriver, att han lämnar efter sig ett stort musikaliskt tomrum. Han gjorde underverk på 80tal och tidigt 90tal, ,en sedan dess han han bara varit, lite knepig och döende.   Tillbaka till muggarna och sömnlösheten.      /bild/

2 kommentarer:

Sara sa...

Jag hade inte läst om Jackson innan jag läste ditt blogginlägg så jag höll på att spotta ut filmjölken över tangentbordet.

Det är tragiskt och sorgligt att det slutade såhär, att han dog så pass ung, men jag håller med dig om att han inte direkt lämnar efter sig ett musikaliskt tomrum... det var längesedan han hade en sådan plats i musikvärlden.

Michael sa...

Men gud!
Och jag höll pa att spotta ut min yoghurt med muesli pa tangentbordet. Hade heller inte hunnit till sydsvenskan ännu! Vilken förmedlare du har blivit! =)

Det är faktiskt tragiskt. och helt oväntat. För mig var han odödlig och skulle finnas kvar till jordens undergang pa ngt sätt. Märkligt.