tisdag, augusti 14, 2007

Hello, Mr Lincoln!

Sömnig, väldigt sömnig, och helt uttorkad efter alla saltade solrosfrön. Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag inte vaknar upp ansikte mot ansikte med en spindel. Tydligen är det högsäsong för de jävlarna nu. Det var bättre när man var sju år gammal och hade farmor som läste godnatt sagor och dammsög upp Långbens när de blev för många. Undra om långbens-spindlarna dör av kraften i dammsugandet eller om de bara kryper tillbaka ut igen. Hemska tanke.

Dagens roligaste var lätt Michael i skämtglasögonen som sprutade vatten. Dagens lågvattenmärke var tågpendlandet, 25minuters försening i morse och inställda tåg på hemvägen.

Svårt att inte tänka på hur pengar jag skulle kunna lägga vantarna på om jag hade sålt min lägenhet. Det första jag hade gjort är att skicka ett brev till CSN med hälsningen "YOU'LL NEVER CATCH ME JOOOOE!". Sen hade jag tagit all min kosing, hyrt ett litet hus på någon grekisk ö och ätit oliver tills jag kommit på en plan.

Nu ska jag utöva sporten Att Somna på Studs. Man vinner om man lyckas somna inom någon minut och inte knöla in sig i framtidsplaner och andra outtömliga tankebanor.


3 kommentarer:

Sara sa...

Jag tror att Långbens nog kan överleva själva insugningen i dammsugaren, men jag tror att x antal ben åker av i farten (de verkar ju knappt sitta fast överhuvudtaget) så att även om kroppen överlever så kan den inte klättra ut.

Jag roar mig med att utöva en annan sport som heter Försök Att Inte Kräkas Av Stress. Hela dagarna långa tränar jag. Hittills har jag vunnit varenda dag, men det innebär istället att jag aldrig vinner kvällssporten, Att Somna på Studs. Vilket som är värst går ju att diskutera.

frida sa...

Vad är det som stressar? Alla uppsatser? Kan du inte sätta på autopiloten och ordbajsa?

Nu spelar de Friday I'm in love på P3. Perfekt, för det ösregnar ute och det är riktigt kallt. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga radiostationer.

Sara sa...

Problemet är att jag inte får lov att uttrycka en egen åsikt i uppsatserna så jag kan inte bara ordbajsa om väder och vind och varför ditt och datt är så bra/dåligt. Dessutom måste varenda uns av information jag använder refereras supernoga - jag får inte kopiera en mening för då är det plagiarism så jag måste använda mina egna ord men jag får heller inte skriva om det för mycket och brodera ut informationen. Det är en hel vetenskap det här.

Stressen har lugnat sig något nu, har äntligen lämnat in första uppgiften och även om jag inte har en aning om hur det gick och om den överhuvudtaget är godkänd så vet jag i alla fall att jag KAN slutföra en uppgift.

/rant

Glömmer bort att P3 finns alldeles för ofta. Tacka vet jag webradio-arkivet!